Hírek, események

Beiratkozás 2024

Beiratkozási információk és dokumentumok

Elindítjuk a digitális oktatást

Tisztelt Szülők!

Örömmel tudatjuk, hogy  a holnapi naptól, 2020. március 19-től elindítjuk a digitális oktatást. Az első tananyagtartalmakat a felső tagozaton a Google Classroom felületén kapják tanulóink, az alsó tagozatos diákok elsősorban a közösségi oldalak osztálycsoportjaiban.

Arra kérünk minden szülőt, hogy szánja rá az időt és készítsen egy napirendet és tudatosítsa gyermekében, hogy feladata van. A tanulásra szánt idő legyen a mindennapok része! Kérjük figyeljék továbbra is rendszeresen a kommunikációs csatornákat! Bármilyen kérésük, problémájuk van, forduljanak az osztályfőnökhöz! Együttműködésüket továbbra is köszönjük!  Kitartást kívánunk mindenkinek!

Rendkívüli időket élünk

Tisztelt Szülők!

Szeretnénk nyomatékosan felhívni a figyelmet a szülők fokozott felelősségére, különös tekintettel gyermekük otthoni tanulásának ösztönzésében és az iskolával való folyamatos kommunikációban. Mindenkit arra kérünk, hogy tudatosítsa magában és gyermekeiben, hogy ez a mostani időszak nem tanítási szünet, hanem csak egy új munkaforma. Az első adag feldolgozandó tananyag 2020.03.19-én csütörtökön kerül kijelölésre.

Az iskolában maradt taneszközök kiadása kedden és szerdán 8-12 óra között lehetséges.

A KRÉTA felület használata elengedhetetlen, mindenki kövesse nyomon az ott közölt információkat!

Az iskolától kapott KRÉTA kérdőíveket az e-Ügyintézésben a Kérdőívek – menüpontra kattintva tudják megtekinteni és az adott kérdőív sorára rákattintva tudják kitölteni!

Rendkívüli időket élünk, ami rendkívüli döntéseket, összefogást és hozzáállást követel meg mindenkitől. Sok erőt és kitartást mindannyiunknak!

Tervezett tanítás nélküli munkanapok áthelyezése

Tisztelt Szülők!

A rendkívüli helyzetre tekintettel intézményünk a 2020. április 6-7-8-ára tervezett tanítás nélküli munkanapokat áthelyezi 2020. március 16-17-18-ára (így tananyagot ezeken a napokon még nem kapnak tanulóink). Ezeken a napokon felmérésre kerül a tanulók részére rendelkezésre álló otthoni digitális infrastruktúra és ehhez mérten kialakítjuk a digitális oktatás stratégiáját iskolánkban. Az oktatási forma kialakításával kapcsolatban kérjük türelmüket, számítunk az együttműködésre és bízunk a segítségükben, hiszen a megszokott rendtől való eltérés biztosan több feladatot fog jelenteni mindannyiunk számára. Köszönjük!


Tisztelt Szülők!

A tankerületi tájékoztatás alapján az iskola a tanulók felügyeletét csak azon szülők számára tudja biztosítani, akiknek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához. Kérem legkésőbb 2020. március 16-án (hétfőn) 11 óráig jelezzék az osztályfőnök felé vagy email-ben az iskgyork@gmail.com címre, amennyiben a leírt feltételek alapján kérik a felügyeletet. Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mint a tanuló otthonmaradása esetén. Köszönjük együttműködésüket!

Tisztelettel:

Kustra Hajnalka, intézményvezető

MÁRCIUS 16-TÓL AZ ISKOLA ZÁRVA TART

Tisztelt Szülők!
A MINISZTERELNÖKI BEJELENTÉS ALAPJÁN 2020. MÁRCIUS 16-TÓL AZ ISKOLA ZÁRVA TART, A TANULÓK NEM LÁTOGATHATJÁK AZ INTÉZMÉNYT, ÁT KELL ÁLLNUNK A DIGITÁLIS OKTATÁSRA. IGYEKSZÜNK MINDEN RENDELKEZÉSÜNKRE ÁLLÓ FÓRUMON A LEGFRISSEBB INFORMÁCIÓKAT KÖZVETÍTENI. /Elsősorban iskolánk facebook oldalán: Általános Iskola Hévízgyörki), KRÉTA felületen, osztályfórumokon./
KÉRJÜK A KIALAKULT HELYZETET MINDENKI HIGGADTAN KEZELJE ÉS TÁJÉKOZÓDJON A FELSOROLT FÓRUMOKON!